Donderdag in De Vooravond: Danny Ghosen over online shaming en rel Mocro Maffia-acteurs

Donderdag in De Vooravond: Danny Ghosen over online shaming en rel Mocro Maffia-acteurs
De gasten van donderdag 25 maart

Kijktip :

Het internet staat momenteel vol met nieuws over de beroemde Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud. Zij vragen een 12-jarig kind om zijn geslachtsdeel te laten zien in ruil voor geld. Vanavond schuiven twee slachtoffers aan van online shaming.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 25 maart

  • Een tumultueuze dag in Den Haag: verkenner Kajsa Ollongren werd positief getest op corona. Alsof dat nog niet genoeg was werd zij vervolgens gekiekt door een ANP-fotograaf. Met in haar hand duidelijk leesbare aantekeningen voor de verkenningen, waaronder het brisante ‘positie Omtzigt: functie elders'. Twee uur later waren Ollongren en mede-verkenner Annemarie Jorritsma opgestapt. Aan tafel: SP-kamerlid Renske Leijten en politiek duider Laurens Boven.
  • In ‘Danny’s wereld’ gaat Danny Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. In twee indringende afleveringen staat online shaming centraal. Een zeer actueel thema, getuige de rel rond Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, die in een livestream aan een 12-jarige jongen vroegen om zijn geslachtsdeel te laten zien. In de uitzendingen van Danny’s wereld vertellen jonge vrouwen over hun ervaringen, twee van hen schuiven vanavond aan, samen met de programmamaker.
  • Na vijftien jaar ‘DWDD’ zette Matthijs van Nieuwkerk een punt achter het befaamde programma. Maar hij was snel weer terug op de buis met ‘Matthijs Gaat Door’. We blikken met hem en huisbandleider Sven Figee terug op hun seizoen én vooruit op de laatste uitzending aanstaande zaterdag. Die zal geheel in het teken staan van de Edison-muziekprijs.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Danny Ghosen over online shaming en rel Mocro Maffia-acteurs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier