Serierecensie: Invincible is donkere animatieserie met The Boys-achtige helden

Serierecensie: Invincible is donkere animatieserie met The Boys-achtige helden
Stemmencast is voortreffelijk

Film :

Vanaf 26 maart staat het eerste seizoen van Invincible op Prime Video. Een serie waar door de fans al heel lang naar wordt uitgekeken, maar ook voor het brede publiek heel interessant is. Lees hier de recensie van Invincible seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Papa de superheld
De volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Het lukt Amazon Prime Video na de geweldige serie The Boys opnieuw om het voorspelbare superheldengenre weer volkomen onvoorspelbaar te maken. Naast de niet-kindvriendelijke actie is ook het verhaal bijzonder interessant: plotwendingen volgen elkaar op. Een serie die misschien wel vijf sterren waard is, maar er moet toch enigszins groeiruimte zijn voor de komende afleveringen. 4,5 ster dus voorlopig.

Cast
Steven Yeun (Minari), J.K. Simmons (Palm Springs), Sandra Oh (Killing Eve) en Zazie Beetz (Joker) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Robert Kirkman (The Walking Dead).

Vanaf 26 maart 2021 is Invincible seizoen 1 te streamen op Prime Video. Genre: Animatie, Superhelden. IMDb-score: 9,1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Invincible is donkere animatieserie met The Boys-achtige helden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier