Allerlaatste aflevering Zondag met Lubach zondag 28 maart te zien op NPO 3

Allerlaatste aflevering Zondag met Lubach zondag 28 maart te zien op NPO 3
Arjen Lubach zwaait af

Kijktip :

Zondag (28 maart) is het zover: de allerlaatste aflevering van Zondag met Lubach is te zien op NPO 3. Na zesenhalf jaar, miljoenen kijkers, wereldwijde successen, de Zilveren Nipkowschijf én de Gouden Televizier-Ring komt er een einde aan de succesreeks van Arjen Lubach.

Zondag met Lubach gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verrassing
We leerden Zondag met Lubach al snel kennen als een satirische nieuwsshow, geschoeid op de leest van Last Week Tonight van John Oliver. Arjen Lubach nam op komische wijze het nieuws van de week door en presenteerde diepgravende onderwerpen, met serieuze inhoud, verpakt met een flinke dosis humor. Lubach slaagde er zo meerdere keren in om onderbelichte kwesties aan te kaarten.

Lees verder onder de video's.

"The Netherlands second"
In de eerste jaren had Zondag met Lubach vooral de status van cultprogramma, met zo'n 400.000 kijkers per aflevering in de eerste seizoenen. De grote doorbraak volgde echter in 2017, toen Lubach een wereldwijde hit scoorde met zijn "The Netherlands second"-filmpje én de winst van de Gouden Televizier-Ring. Vervolgens keken er wekelijks rond de miljoen mensen; afgelopen jaar groeide dat tot zo'n twee miljoen kijkers.

De laatste aflevering van Zondag met Lubach is op zondag 28 maart om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Allerlaatste aflevering Zondag met Lubach zondag 28 maart te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier