Spectaculaire science fiction-blockbuster Armageddon zondag te zien op Veronica

Spectaculaire science fiction-blockbuster Armageddon zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Eén van de grootste blockbusters van 1998 was de science fiction-/rampenfilm Armageddon van Michael Bay. De sterrencast wordt aangevoerd door Bruce Willis en neemt je helemaal mee terug naar de sci fi-hoogtijdagen van de nineties. De film is zondag te zien op Veronica en je kunt Armageddon streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
Wanneer het Amerikaanse ruimteagentschap NASA ontdekt dat een gigantische asteroïde binnen achttien dagen op de aarde zal neerstorten, wil ze het gevaarte in de ruimte met een kernlading opblazen. Om de lading aan te brengen moet een gat in de meteoriet worden geboord. Dat is een kolfje naar de hand van olieboorder Harry Stamper. Die krijgt samen met zijn ploeg een spoedopleiding tot astronaut.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
In tegenstelling tot recente ruimteklassiekers als Gravity (2013), Interstellar (2014) en The Martian (2015) is de logica in Armageddon ver te zien. Spektakelregisseur Michael Bay koos duidelijk voor entertainment in plaats van realisme. Dat liet de kassa's weliswaar rinkelen, maar zorgde niet voor lovende kritieken. Dat zal Bay - en veel kijkers - worst zijn: de film bevat genoeg spanning en indrukwekkende scènes én de ultieme jaren negentig-ballad 'I Don't Want to Miss a Thing' van Aerosmith.

Cast
Naast Bruce Willis (Pulp Fiction) en Billy Bob Thornton (A Simple Plan) zijn ook Ben Affleck (Argo) en Liv Tyler (Ad Astra) te zien in Armageddon. Deze film is geregisseerd door Michael Bay (Transformers).

Armageddon (1998) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is op zondag 28 maart om 22.05 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 151 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire science fiction-blockbuster Armageddon zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV