Jong Duitsland - Jong Oranje live op tv (EK onder 21)

Jong Duitsland - Jong Oranje live op tv (EK onder 21)
Topduel voor talentenploeg

Sport :

Op zaterdag 27 maart speelt Jong Oranje het tweede duel op het EK voetbal onder 21. De talentenploeg van Duitsland is in de Hongaarse stad Székesfehérvár de tegenstander. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en online op NOS.nl en via de Gids.tv-livestream.

Eerste wedstrijd
Afgelopen woensdag speelde het Nederlandse team de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Roemenië. In dezelfde Groep A won Duitsland met 3-0 van gastland Hongarije. De eerste twee gaan na drie poulewedstrijden naar de kwartfinales.

Voorbeschouwing
Direct na de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Letland begint om 19.55 uur de uitzending op NPO 3 met een nabeschouwing op dat duel, gevolgd door de voorbeschouwing op Jong Duitsland - Jong Oranje.

Jong Duitsland - Jong Oranje is zaterdag 27 maart om 21.00 uur live te zien op NPO 3, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv. De doelpunten en samenvatting van Jong Duitsland - Jong Oranaje volgen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jong Duitsland - Jong Oranje live op tv (EK onder 21) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV