Maandag 29 maart in Chateau Meiland: aan de slag in winkel van Montana

Maandag 29 maart in Chateau Meiland: aan de slag in winkel van Montana
En kruisverhoor over de date van Erica

Kijktip :

De avonturen van de familie Meiland gaan ook op maandag 29 maart weer verder. In deze aflevering van Chateau Meiland zien we hoe de familie aan de slag gaat in de interieurzaak van Montana - wat Martien weer op nieuwe verbouwplannen brengt.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Date
Voordat het olijke drietal op weg gaat naar de winkel van Montana onderwerpen Martien en Maxime Erica eerst aan een kruisverhoor over haar date. Met een stuk warme appeltaart hopen ze haar te verleiden alle details prijs te geven. Zoent haar nieuwe vriend bijvoorbeeld goed? Dat kan Erica nog niet zeggen, want ze houdt zich aan de coronaregels. Als rapportcijfer krijgt haar nieuwe vlam echter een mooie acht.

Lees verder onder de video's.

Navigator
Dat is in ieder geval een stuk hoger dan het cijfer dat Martien krijgt voor zijn naviegatiekunsten. Op weg naar de winkel van Montana wordt Erica bovendien helemaal gek van zijn gestress en gegil. Eenmaal in Noordwijk wordt er druk geschilderd en behangen in de winkel, want klussen kunnen de Meilandjes als geen ander. Martien ziet het wel zitten om weer te verhuizen naar een opknaphuis, en hij heeft al iets op het oog.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 29 maart in Chateau Meiland: aan de slag in winkel van Montana of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier