Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc geniet na van concert in Ziggo Dome

Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc geniet na van concert in Ziggo Dome
En er is nieuwe muziek in aantocht

Kijktip :

Maandagavond (29 maart) is er weer een nieuwe aflevering van Ik geloof in mij te zien op SBS6. Deze week genieten de artiesten na van hun concert in de Ziggo Dome, maar gaan ze ook weer aan de slag met nieuwe muziek. En dat doen ze allemaal op hun eigen manier.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc
De grote ster van het stel is natuurlijk nog steeds René le Blanc. Als echte professional en gevierd artiest weet hij dat je kritisch moet blijven en je eigen kwaliteit moet blijven verbeteren, en dus kijkt hij ook het optreden in de Ziggo Dome terug. Om ervan te leren, maar ook om te genieten. Ook vliegt René naar Milaan en Barcelona om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes. Dat hij dit met een fligt simulator aan de keukentafel doet, mag de pret niet drukken.

Uit elkaar
Verder zien we hoe Ivana de knoop heeft doorgehakt: zij en Rutger gaan uit elkaar. Rutger is verdrietig, maar ziet ook nieuwe kansen. Weinig gebeurtenissen zijn beter voor diepgaande emoties in de muziek dan een gebroken hart. En Dario zet het plan om 'If I Tell You' van René te pikken door. Hij gaat de studio in om het te zingen. Ook clipmaker en zijn camera-assistent Said zijn aanwezig om een videoclip van een nieuw, aanstormend duo te draaien: de Crazy Accordeons.

Ik geloof in mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc geniet na van concert in Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier