Hilarische avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle zie je maandag op Net5

Hilarische avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Het was een flink waagstuk: een remake/sequel maken op een zeer geliefde kinderfilm die door de jaren heen aan reputatie gewonnen heeft, en met publiekslieveling Robin Williams in de hoofdrol. Toch bleek Jumanji: Welcome to the Jungle een buitengewoon vermakelijke en hilarische avonturenfilm te zijn. Maandag zie je 'm op Net5 en je kunt Jumanji: Welcome to the Jungle streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het mysterieuze spel Jumanji erin. Ze besluiten één potje te spelen, maar worden dan letterlijk in het spel gezogen en belanden in de jungle, vol met neushoorns, zwarte mamba's en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels. Eén voordeel: ze zitten in het lichaam van de door hun gekozen personages. In hun nieuwe lichamen moet het viertal nu proberen het spel te winnen, want enkel als ze Jumanji uitspelen, mogen ze het spel verlaten en terugkeren naar de echte wereld.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Uiteraard is het onmogelijk om de geweldige, maar veel te vroeg overleden acteur Robin Williams te vervangen. Om het leed toch een beetje te verzachten trekt regisseur Jake Kasdan voor Jumanji: Welcome to the Jungle een heel blik met steracteurs open. Tezamen zorgen ze voor de nodige hilarische situaties, maar ook het spannende avontuur wordt niet vergeten. Hollywood op zijn simpelst, maar misschien daardoor wel op zijn leukst: een makkelijk te verteren verhaal dat je een vermakelijk filmavondje bezorgt.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw) en Kevin Hart (Central Intelligence) zijn ook Jack Black (King Kong) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) te zien in Jumanji: Welcome to the Jungle. Deze film is geregisseerd door Jake Kasdan (Sex Tape).

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op maandag 29 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, comedy. Speelduur: 119 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle zie je maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV