Vrijdag in Op1: Rafael van der Vaart, Ronald Giphart en Lee Towers

Vrijdag in Op1: Rafael van der Vaart, Ronald Giphart en Lee Towers
De gasten van vrijdag 26 maart

Kijktip :

Vanavond presenteren Paul de Leeuw en Astrid Joosten een nieuwe aflevering van de talkshow Op1. Onder anderen Rafael van der Vaart en Ronald Giphart komen langs, om te praten over het nieuwe platform ‘Grootmeesters’.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 26 maart

  • Rafael van der Vaart en Ronald Giphart. Beiden zijn grootmeesters in hun vak. De één speelde meer dan honderd interlands voor Oranje en de ander schreef meerdere bestsellers. Prachtige prestaties waarvan iedereen nu de kunst kan afkijken. Samen met nog een aantal andere grootmeesters namen ze in het geheim namelijk meerdere masterclasses op. Vanavond vertellen ze erover bij Op1.
  • The Voice of Rotterdam, Lee Towers, is deze week 75 jaar geworden. Helaas kon hij dit heuglijke feit niet groots vieren, daarom doen we dat vanavond in Op1.
  • Inmiddels is Bert Visscher één van Nederlands bekendste cabaretiers, maar de weg daarheen ging niet zonder horten en stoten. In zijn boek ‘Dat wordt nooit wat!’ neemt hij de lezer mee langs de jeugdhonken en bejaardensozen die hij in het begin van zijn carrière aan het lachen moest krijgen. Vanavond bij Op1 vertelt hij hoe het dan toch allemaal nog iets is geworden.
  • Het is inmiddels alweer honderd dagen geleden dat Sharon Dijksma geïnstalleerd werd als burgemeester van Utrecht. Eén van haar grootste doelen? Het aanpakken van criminaliteit en georganiseerde misdaad. Van de criminaliteitscijfers is ze zich namelijk een hoedje geschrokken. Samen met Hoofdcommissaris Midden-Nederland Martin Sitalsing doet ze er alles aan om dit probleem een halt toe te roepen. Vanavond zijn ze samen te gast bij Op1.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 26 maart gepresenteerd door Paul de Leeuw en Astrid Joosten.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Rafael van der Vaart, Ronald Giphart en Lee Towers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier