Vrijdag bij Beau: winnaar en coach The Voice Of Holland schuiven vanavond aan

Vrijdag bij Beau: winnaar en coach The Voice Of Holland schuiven vanavond aan
De gasten van vrijdag 26 maart

Kijktip :

Na spannende weken, veel afvallers en prachtige optredens, is het tijd om een winnaar te kiezen. Dit seizoen van The Voice Of Holland komt vanavond aan zijn einde met een spetterende show met nog vier kandidaten in de race. Vanavond schuift de winnaar van het zangprogramma aan bij Beau. Wie zitten er nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van vrijdag 26 maart

  • Vanavond is het zover! De grote finale van The Voice of Holland. De winnaar en zijn of haar coach vieren vanavond de overwinning bij BEAU.
  • Een 'rising, international music star', zo werd Duncan Laurence woensdag aangekondigd in het ochtendprogramma The Today Show. Vanavond vertelt hij bij BEAU over zijn droomdebuut op de Amerikaanse televisie en zijn wereldwijde succes.
  • Het Nederlands Elftal speelt morgen hoe dan ook een historische wedstrijd. Voor het eerst in de geschiedenis is er een vrouwelijke scheidsrechter. En je zou het niet denken, maar er is ook nog eens publiek! Hélène Hendriks, Bas Nijhuis en Shona Shukrula schuiven aan.
  • Wat kunnen we kinderen leren over Bilal Wahib en online shaming? We bespreken het met docenten Willy van Bree & Ismail Aghzanay.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: winnaar en coach The Voice Of Holland schuiven vanavond aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier