HBO scoort Meryl Streep voor tweede seizoen Big Little Lies

HBO scoort Meryl Streep voor tweede seizoen Big Little Lies
Groot succes van de 'miniserie' zorgt voor tweede seizoen

Nieuws :

De zevendelige HBO-serie Big Little Lies zou eigenlijk een miniserie zijn, maar na het grote succes kondigde HBO eind vorig jaar aan dat er toch een tweede seizoen komt. Meryl Streep, die dinsdag voor de 21e keer werd genomineerd voor een Oscar, zal in het nieuwe seizoen te zien zijn, naast actrices Reese Witherspoon en Nicole Kidman.

De bekroonde serie Big Little Lies, gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty, gaat over een groepje welstellende vrouwen in een Californisch kuststadje die het ogenschijnlijk prima voor elkaar hebben, maar bij nader inzien heel wat te verbergen hebben. Een verdacht overlijden op de school van hun kinderen vestigt de aandacht op wat er zich achter de schermen van hun schijnbaar perfecte leven afspeelt.

De nieuwe reeks wordt in de loop van 2019 verwacht, waarin Streep dus één van de nieuwe personages zal vertolken. De actrice speelt in de serie Mary Louise Wright, de moeder van het personage van Alexander Skarsgård. Skarsgård vertolkt de rol van gewelddadige Perry Wright die getrouwd is met het personage van Nicole Kidman. Mary Louise Wright wordt omschreven als een vrouw die zich zorgen maakt over haar kleinkinderen en achter de geschiedenis van haar zoon wil komen.

Big Little Lies is bekroond met tal van Emmy's en Golden Globes. Nicole Kidman won voor haar rol de SAG prijs voor beste actrice en Alexander Skarsgård won diezelfde prijs bij de mannen. De serie won ook acht Emmy’s (waar ook Kidman en Skarsgård in de prijzen vielen), en ook bij de Golden Globes kon het koppel hun trofee afhalen.

Wil je seizoen één van Big Little Lies kijken? Dat kan hier, als klant van Ziggo met het 'Movies & Series XL'-abonnement.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HBO scoort Meryl Streep voor tweede seizoen Big Little Lies of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen