Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 12

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 12
Kijktips voor 27 maart t/m 3 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

A Week Away (nu te zien)

Netflix

Het verhaal gaat over Will Hawkins. Hij is een tiener met grote problemen. Als hij wordt gearresteerd, moet hij een belangrijke keuze maken: naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. In het kamp voelt Will zich aanvankelijk als een vis op het droge, maar hij opent zijn hart, vindt grote liefde bij een meisje dat regelmatig het kamp bezoekt. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart A Week Away kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van A Week Away.

Bad Trip (nu te zien)

Netflix

Verschillende bekende komische acteurs gaan op een 'roadtrip' door de Verenigde Staten. Middels inventieve en hilarische grappen betrekken ze het publiek in de chaos die ze overal creëren. Dit alles wordt opgenomen met verborgen camera's. Lees hier waar je vanaf 26 maart Bad Trip kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Bad Trip.

The Irregulars (nu te zien)

Netflix

Een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond het bekende adres Baker Street 221B. Een groep buitenbeentjes doet zijn best om bovennatuurlijke misdrijven proberen op te lossen. Zij krijgen deze opdracht van niemand minder dan dr. Watson en zijn partner Sherlock Holmes. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart The Irregulars kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Irregulars.

The Big Lebowski (vanaf donderdag)

Bowlende flowerpowerman Jeff 'The Dude' Lebowski is 'the laziest man of Los Angeles County'. Bandieten die hem aanzien voor een oude rijkaard met dezelfde achternaam leveren hem een streek, waarop The Dude - aangespoord door zijn bowlingvrienden Walter en Donny - verhaal gaat houden bij de Big Lebowski. Lees hier waar je vanaf 1 april The Big Lebowski kunt kijken.

Shrek (vanaf donderdag)

Netflix

Shrek, een trolachtige wezen, is de onwerkelijke held in dit indrukwekkende animatiespektakel. Hij woont in een moeras, waar de kwaadaardige Lord Farguard op een dag de alle bewoners van het sprookjesland verbant. Om zijn moeras weer voor zichzelf te hebben, moet Shrek een prinses bevrijden die bewaakt wordt door een vuurspuwende draak. Lees hier waar je vanaf 1 april Shrek kunt kijken.

Ook Shrek 2 is vanaf 1 april te zien op Netflix.

Public Enemies (vanaf donderdag)

In de jaren dertig kan niemand bankovervaller John Dillinger en zijn bende stuiten. Zijn ontwapenende charme en zijn gedurfde ontsnappingen maken hem geliefd bij vrijwel iedereen. De avonturen van Dillingers bende, met de psychopaat Baby Face Nelson en Alvin Karpis, worden door veel mensen gevolgd. J. Edgar Hoover oprichter van de FBI, roept Dillinger uit tot Staatsvijand Nummer Eén. Lees hier waar je vanaf 1 april Public Enemies kunt kijken.

Ronaldo (vanaf donderdag)

Voor de allereerste keer gaat de wereld mee achter gesloten deuren en krijgt zo op een levendige en openhartige manier toegang tot de man Cristiano Ronaldo, zoals hij echt is; voetballer, vader, familiemens en vriend. Aan de hand van diepgaande gesprekken, veel voetbalfragmenten en nooit eerder vertoonde archiefbeelden, biedt deze documentaire een inkijk op het sportieve en persoonlijke leven van de drievoudig Ballon D’Or-winnaar. Lees hier waar je vanaf 1 april Ronaldo kunt kijken.

Liar Liar (vanaf donderdag)

Fletcher Reede is een bijzonder succesvolle advocaat en zijn mondigheid is zijn grootste talent. Hij praat zich overal uit en geeft aan alles een uitleg. Lees hier waar je vanaf 1 april Liar Liar kunt kijken.

Just Say Yes (vanaf vrijdag)

Netflix

Lotte (Yolanthe Cabau) is al haar hele leven bezig met de invulling van de ideale bruiloft. Alles, van het draaiboek tot aan een prachtige trouwlocatie, heeft ze tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de oude trouwjurk van haar geliefde oma is uit de kast gehaald voor de grote dag. Lees hier waar je vanaf 2 april Just Say Yes kunt kijken.

The Serpent, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Het verhaal gaat over Charles Sobhraj. Hij is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegden ze moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. Bekijk hier waar je vanaf 2 april The Serpent kunt streamen.

Concrete Cowboy (vanaf vrijdag)

Netflix

De vijftienjarige Cole gaat bij zijn vervreemde vader Harp in het noorden van Philadelphia wonen. Hij ontdekt er de levendige cowboycultuur van de stad die er reeds een eeuw heerst. De subcultuur biedt een geborgen plek voor de buurtbewoners die veelal in armoede leven en regelmatig met geweld in aanraking komen. Lees hier waar je vanaf 2 april Concrete Cowboy kunt kijken.

Madame Claude (vanaf vrijdag)

Netflix

Het was de bijnaam van Fernande Grudet. De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Lees hier waar je vanaf 2 april Madame Claude kunt kijken.

Verder op Netflix

Prank Encounters, S2 (1 april)
Tersanjung the Movie (1 april)
Magical Andes, S2 (1 april)
Worn Stories (1 april)
The Life of David Gale (1 april)
Beneath (1 april)
Seed of Chucky (1 april)
Beethoven (1 april)
The Lost World: Jurassic Park (1 april)
Pride & Prejudice (1 april)
Public Enemies (1 april)
Liar Liar (1 april)
Barbie Princess Adventure (1 april)
Quarantine (1 april)
The Shallows (1 april)
The Mask of Zorro (1 april)
Sky High (2 april)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 12 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV