Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix tijdens de Paasdagen 2021

Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix tijdens de Paasdagen 2021
Met Just Say Yes en meer

Kijktip :

De Paasdagen 2021 zijn begonnen! Welke series en films streamen we massaal dit weekend op Netflix? Bekijk hieronder vijf films die nu 'hot' zijn op Netflix.

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

5. Yes Day (2021)

Gids.tv: ★★½ | IMDb 5,7

Het verhaal in deze komedie gaat over Allison en Carlos. Zij zijn het beu om altijd 'nee' te zeggen tegen hun kinderen en collega's. Daarom geven ze hun kinderen een 'ja-dag', waarop deze 24 uur lang zelf de regels mogen bepalen. Tot Allisons en Carlos' verrassing gaan ze daardoor met z'n allen op een wild avontuur door Los Angeles en wordt hun gezin hechter dan ooit. Lees hier waar je de film Yes Day kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Yes Day.

4. Seaspiracy (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,5

Filmmaker Ali Tabrizi heeft een enorme passie voor de oceaan en alles wat erin leeft en gaat op pad om de door mensen aangerichte schade aan het oceaanleven vast te leggen. Tijdens het maken van de documentaire onthullen ze alarmerende wereldwijde corruptie. Dit is alles behalve een saaie documentaire over vissen en klimaatverandering. Lees hier waar je de documentaire Seaspiracy kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Seaspiracy.

3. Honest Thief (2020)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 6,0

De 68-jarige Ierse acteur Liam Neeson komt weer in actie als de professionele bankovervaller Tom Carter. Als er liefde in zijn leven komt wil hij zijn naam zuiveren, maar dit gaat natuurlijk helemaal mis. Lees hier waar je de film Honest Thief kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Honest Thief.

2. Secret Magic Control Agency (2021)

IMDb ★ 6,2

Het verhaal van deze animatiefilm gaat over Hans en Grietje. Natuurlijk bekend van het wereldberoemde sprookje, maar werken nu als geheim agent. Ze staan bekend om hun kwaliteiten. Hun belangrijke missie: met magie, vernuft en samenwerking een vermiste koning opsporen. Hiervoor moeten ze het opnemen tegen de duistere en boze heks van Gingerbread House.

1. Just Say Yes (2021)

Gids.tv: ★½ | IMDb 3,9

Op numero uno de nieuwste romcom van Netflix Just Say Yes. Jolanthe Cabau in een trouwjurk rennend naar de eerste plaats van de streamingdienst met rode N. Het grote publiek bingen deze productie massaal, maar de critici hebben de film weggezet als grofvuil. Maar liefde zal zegenvieren. Lees hier waar je de film Just Say Yes kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Just Say Yes

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix tijdens de Paasdagen 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier