Zondag bij Op1: Diederik Gommers en Marion Koopmans over prijs

Zondag bij Op1: Diederik Gommers en Marion Koopmans over prijs
Dit zijn de gasten van zondag 28 maart

Kijktip :

Diederik Gommers en Marion Koopmans ontvangen komende week de Machiavelliprijs. Ze zitten daarom vanavond aan tafel bij Sven en Talitha. Dit zijn de gasten van zondag 28 maart.

De tekst gaat verder onder deze video's

De gasten van Op1 op zondag 28 maart

  • Fractievoorzitter van de SP Lilian Marijnissen wil woensdag opheldering van verkenners Ollongren en Jorritsma over het inmiddels gewaakte briefje. Niet eerder was er zoveel ophef en gestuntel tijdens de oriënterende formatiegesprekken als deze week. Vanavond vertelt Lilian Marijnissen of het vertrouwen nog te herstellen is.
  • Een week zonder IC-arts Diederik Gommers en viroloog Marion Koopmans op televisie is inmiddels bijna ondenkbaar. Ze loodsten ons het afgelopen jaar door de crisis en probeerden keer op keer feit van fictie te onderscheiden. Daarom nemen ze morgen de Machiavelliprijs in ontvangst.
  • Aankomende donderdagavond is het muzikale paasevenement The Passion over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus te zien op televisie. Juist in de coronacrisis moet dit paasevenement voor verbinding zorgen en het thema is dan ook ‘#ikbenervoorjou’. Presentatrice Anita Witzier neemt dit jaar de rol van verslaggeefster op zich en zangeres Trijntje Oosterhuis kruipt in de huid van Maria.
  • Rijnmondverslaggever __Jacco van Giessen __werd vandaag mishandeld door een kerkganger in Krimpen aan den IJssel en hij was niet de enige. Ook in Urk zijn journalisten bij een kerk bedreigd. Bij dominee en EO-presentator Andries Knevel overheerst verdriet.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 21 maart in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: Diederik Gommers en Marion Koopmans over prijs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV