Vanavond op tv: klussen bij Montana in Chateau Meiland, nieuw programma De 100

Vanavond op tv: klussen bij Montana in Chateau Meiland, nieuw programma De 100
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 29 maart

Kijktip :

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. Deze week gaan de Meilandjes aan de slag in de winkel van Montana. Verder onder meer het nieuwe programma De 100. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 29 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Uitstel van executie: verkoop huis onmogelijk

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Uitstel van executie helpen Martijn Krabbé en zijn team Marc, die zijn woning niet kan verkopen terwijl hij dat van zijn hypotheekverstrekker wel moet. Marc verloor zijn baan nadat hij door een TIA van de trap viel en met zwaar hersenletsel in het ziekenhuis terechtkwam. Nu moet hij van zijn hypotheekverstrekker zijn koopwoning na vijftien jaar verhuur verkopen.


Chateau Meiland: klussen in zaak Montana

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland gaan de Meilandjes kklussen in de interieurzaak van Montana en dat brengt Martien op nieuwe verbouwplannen. Onderweg is er een hoop gestress en gegil. Martien en Maxime proberen met warme appeltaart Erica te verleiden alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan Erica nog niet zeggen: ze houdt zich nog aan de corona-regels. Hij is wel lief en krijgt een acht als rapportcijfer.


Actiefilm: Ronin

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de actiefilm Ronin te zien. IRA-agente Deidre schakelt vijf huurlingen in om een koffer met een geheime inhoud te stelen. De mannen hebben elk hun eigen specialiteit. Ze zullen moeten samenwerken, maar de spanningen lopen al snel hoog op binnen de groep. Als ze proberen de koffer in handen te krijgen, blijkt een van hen een verrader te zijn. Hij gaat er met de koffer vandoor. De anderen zetten de achtervolging in en gaan tot het uiterste.


Start: De 100: wachten op een donor

NPO 1
21:30 uur

Bert van Leeuwen volgt in het nieuwe programma De 100 een groep mensen die soms al jaren wacht op een geschikte donor. Na de kick-off van afgelopen zomer is de komende maandagen te zien of het leven van de deelnemers is veranderd. Met de nieuwe donorwet, die op 1 juli 2020 is ingegaan, is er hoop op meer orgaandonoren in ons land. Van Leeuwen zoekt uit of die verwachting is uitgekomen en hoe het nu gaat met de mensen die in de kick-off-uitzending werden geïntroduceerd.


Ik geloof in mij: nieuwe muziek in de maak

SBS 6
21:30 uur

De artiesten vol zelfvertrouwen die wekelijks gevolgd worden in Ik geloof in mij gaan na hun concert in de Ziggo Dome verder met nieuwe muziek maken. En dat doet iedereen op z'n eigen manier. René le Blanc kijkt terug op het concert in de Ziggo Dome. Hij weet, als gevierd artiest, dat je kritisch moet blijven en je eigen kwaliteit moet blijven waarborgen. Hij kijkt daarom veel van zijn optredens terug om ervan te leren, maar ook om er nog eens lekker van te genieten.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: klussen bij Montana in Chateau Meiland, nieuw programma De 100 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier