Top 5 nieuwe series en films voor een waanzinnig Paasweekend!

Top 5 nieuwe series en films voor een waanzinnig Paasweekend!
Met Raya and the Last Dragon, The Serpent en meer

Kijktip :

Het aankomende Paasweekend (2 t/m 5 april) barst uit zijn voegen van de nieuwe releases. Gids.tv heeft vijf ijzersterke - of met een hoog popcorngehalte - series en films uitgekozen, die onder meer te streamen zijn op Pathé Thuis of Netflix. Dit mag je niet missen!

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5. Monster Hunter (2020, vanaf 2 april)

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,3


In Monster Hunter belandt luitenant Artemis (Milla Jovovich) met haar trouwe team in een zware zandstorm die ze transporteert naar een nieuwe wereld. Ze ontdekken dreigingen en angstaanjagende monsters, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Deze wezens vormen zelfs een dreiging voor hun eigen wereld. Maar dan vinden ze medestanders. Bekijk hier hoe je Monster Hunter kunt streamen op Pathé Thuis.

Lees hier onze recensie van Monster Hunter.

4. Wonder Woman 1984 (2020, vanaf 31 maart)

IMDb ★ 5,4

Acteur Chris Pine alias Steve Trevor in de film 'Wonder Woman 1984'

De premièredatum werd keer op keer uitgesteld en helaas (door corona) zag de superheldenfilm Wonder Woman 1984, met de Israëlische actrice Gal Gadot, nooit het witte doek in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal gaat verder met Diana Prince alias Wonder Woman, plus een lekkere schurkenrol voor actrice Kristen Wiig als Barbara Minerva (The Cheetah). Lees hier hoe je de film Wonder Woman 1984 kunt streamen op Pathé Thuis.

3. Let Him Go (2020, vanaf 2 april)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,7

Kevin Costner en Diane Lane in de thriller 'Let Him Go'

Na het tragische overlijden van hun zoon verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de levensgevaarlijke familie Weboy van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy. De vlam slaat in de pan als de jongen het huis van deze familie niet mag verlaten. Een bloedstollende thriller vol onrecht en een echte nagelbijter. Lees hier hoe je de film Let Him Go kunt streamen op Pathé Thuis.

Lees hier onze recensie van Let Him Go.

2. The Serpent (2020, vanaf 2 april Netflix)

IMDb ★ 7.7


The Serpent is geïnspireerd op het bloedstollende en waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische ‘Hippie Trail’ pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers. Een ijzersterke BBC One-serie waarmee Netflix uitpakt. Bekijk hier hoe je serie The Serpent kunt streamen op Netflix.

1. Raya and the Last Dragon (2021, vanaf 2 april)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb 7,5


Eerder deze maand was Raya and the Last Dragon al te zien op Disney+ met VIP-toegang. Vanaf nu is prinses Raya ook te streamen op Pathé Thuis. Het verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en een duistere, sinistere kracht is Kumandra binnengevallen. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden. Bekijk hier hoe je de film Raya and the Last Dragon kunt streamen op Pathé Thuis.

Lees hier onze recensie van Raya and the Last Dragon.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Pathé Thuis.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV