De Club van Lelijke Kinderen is Tweede Paasdag te zien op NPO 3

De Club van Lelijke Kinderen is Tweede Paasdag te zien op NPO 3
Grote Nederlandse familiefilm met heel veel bekende namen

Kijktip :

Aankomende maandag - Tweede Paasdag - gaat de film De Club van Lelijke Kinderen in première op de Nederlandse televisie. Een spannende jeugdfilm met een sterrencast waar je U tegen zegt en een avontuur dat laat zien dat echte schoonheid van binnen zit. De Club van Lelijke Kinderen is aanstaande maandag (5 april) te zien op NPO 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het is een mooie dag vandaag...
Het verhaal gaat over de 11-jarige jongen Paul. Hij heeft enorme flaporen en moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land helemaal opschonen. Paul weet op het nippertje te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Lukt het Paul en zijn gang de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het duistere regime van Isimo omver te werpen?

Succes in de bioscoop
Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Met het waanzinnige nummer 'Bad Guy' van Billie Eilish in de trailer was deze familiefilm op voorhand al een regelrechte hit. Uiteindelijk zagen meer dan 100.000 bezoekers De Club van Lelijke Kinderen in de bioscoop. De film heeft daarmee de Gouden Film-status behaald. De cast is er eentje waar je alleen maar van kan dromen: onder andere Sem Huismann, Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Maan de Steenwinkel, Roeland Fernhout, Edwin Jonker, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Ajouad El Miloudi en Soundos El Ahmadi laten hun gezicht zien in deze productie.

De Club van Lelijke Kinderen wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDB en is op maandag 5 april om 15.35 uur te zien op NPO 3. Genre: Familiefilm, Avontuur, Drama. Tijdsduur: 91 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Club van Lelijke Kinderen is Tweede Paasdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier