Prijswinnende dramafilm Kapsalon Romy zie je Eerste Paasdag op NPO 3

Prijswinnende dramafilm Kapsalon Romy zie je Eerste Paasdag op NPO 3
Met prachtige rollen voor Beppie Melissen en Vita Heijmen

Kijktip :

Deze zondag - 4 april - is de film Kapsalon Romy op de Nederlandse televisie te zien. De film werd overladen met belangrijke prijzen en is er dus een om in de gaten te houden. Dementie is het thema, maar zwaar is de film niet - hij ontroert wél. Kapsalon Romy is zondag te zien op NPO 3.

Het verhaal
Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

Met Beppie Melissen en Vita Heijmen in de film 'Kapsalon Romy'

Beppie Melissen is goud
De film Kapsalon Romy van schrijfster Tamara Bos en regisseur Mischa Kamp bleef in 2019 maar in de prijzen vallen. Van Polen, Duitsland, Italië en China tot aan het Israëlische Tel Aviv aan toe: deze productie werd met vele belangrijke filmprijzen bekroond. Mede door de sterke cast: naast een prachtige rol voor de toen 11-jarige Vita Heijmen spelen ook de geweldige Beppie Melissen en Noortje Herlaar de sterren van de hemel. Een film die ontroert en nooit meer loslaat, en dat is best bijzonder.

Kapsalon Romy wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op zondag 4 april om 15.30 uur te zien op NPO 3. Genre: Drama, Familiefilm. Tijdsduur: 92 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prijswinnende dramafilm Kapsalon Romy zie je Eerste Paasdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier