Zeven BN'ers testen hun kennis in De Nationale Reistest

Zeven BN'ers testen hun kennis in De Nationale Reistest
Geraldine Kemper en Chris Zegers presenteren quiz

Kijktip :

Kun je volleyballen bij orkaankracht? Hoe gaat die verboden dans aan de andere kant van de wereld? En hoe smaakt de lokale lekkernij van testikels? Zeven bekende Nederlanders gaan deze en andere uitdagingen aan in De Nationale Reistest op NPO 3.

Presentatoren Geraldine Kemper en Chris Zegers testen in 25 vragen testen de kennis op het gebied van geografie, cultuur, do’s & don’ts, visa & feiten én communicatie op reis. De deelnemende BN'ers zijn rapper Willie Wartaal, Miss Nederland Nicky Opheij, cabaretier Thomas van Luyn, volleybalster Laura Dijkema, YouTube-ster Kaj Gorgels, programmamaker Kees van der Spek en presentatrice Gerda Havertong.

Naast terugblikken, vooruitblikken en hoogtepunten uit 3 op Reis, Trippers en andere reisprogramma’s zijn onder andere wereldkampioen freediving Jeanine Grasmeijer en wereldfietser Rick Creemers, de ‘cycling Dutchman’ die in twee jaar de wereld is rondgefietst, te zien in De Nationale Reistest.

De Nationale Reistest is op woensdag 7 februari om 20.30 uur te zien op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeven BN'ers testen hun kennis in De Nationale Reistest of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen