Amerikaanse thrillerserie Your Honor vanaf woensdag ook te zien op Canvas

Amerikaanse thrillerserie Your Honor vanaf woensdag ook te zien op Canvas
In Nederland ook te zien op Net5

Kijktip :

In navolging van Net5 zendt ook de Vlaamse zender Canvas de Amerikaanse thrillerserie Your Honor uit. Vanaf woensdag 31 maart is deze serie met dubbele afleveringen te zien op het Belgische kanaal. De serie draait om een dodelijk auto-ongeluk, veroorzaakt door de zoon van een gerespecteerde rechter, en de gevolgen hiervan.

Your Honor is elke woensdag ook op Net5 te zien. Je kunt alle afleveringen van Your Honor terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Leugens en bedrog
Wanneer zijn zoon een verkeersongeluk veroorzaakt, wegvlucht en er later achterkomt dat het slachtoffer is overleden, probeert rechter Michael Desiato hem te beschermen door belastend bewijsmateriaal te verdoezelen. Hij belandt uiteindelijk in een web van leugens en bedrog en moet zelfs vrezen voor zijn leven als blijkt dat de vader van het slachtoffer misdaadbaas Jimmy Baxter is.

Bryan Cranston
Het zorgt voor boeiende en bloedstollende perikelen, die je op het puntje van je stoel houden. De met een Golden Globe-nominatie bekroonde hoofdrol wordt gespeeld door Bryan Cranston, de acteur die Walter White vertolkte in Breaking Bad (2008-2013) en een Oscarnominatie kreeg voor zijn hoofdrol in Trumbo (2015). In bijrollen zien we uitstekende acteurs als Hope Davis, Michael Stuhlbarg en Carmen Ejogo.

De thrillerserie Your Honor is vanaf woensdag 31 maart wekelijks om 22.15 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amerikaanse thrillerserie Your Honor vanaf woensdag ook te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV