Dinsdag in De Vooravond: o.a. Sadet Karabulut over afscheid van Tweede Kamer

Dinsdag in De Vooravond: o.a. Sadet Karabulut over afscheid van Tweede Kamer
De gasten van dinsdag 30 maart

Kijktip :

Vandaag nam de Tweede Kamer afscheid van 69 Kamerleden, voordat morgen de nieuwe leden worden geïnstalleerd. Enkelen van hen, onder wie Sadet Karabulut van de SP, komen in De Vooravond vertellen over het afscheid. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 30 maart

  • Morgen wordt de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd, vandaag wordt afscheid genomen van 69 Kamerleden. Drie van hen schuiven aan: Madeleine van Toorenburg van het CDA, Sadet Karabulut van de SP en Kathalijne Buitenweg van GroenLinks.
  • Hoe ver mag de politie gaan in undercover-operaties? Vandaag speelde een zaak waarbij een verdachte zelfs korte tijd werd ontvoerd door agenten. De Vooravond bespreekt het met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Meike Lubbers.
  • Let’s talk about sex! De lente laat haar gezicht zien en deze week wordt op veel scholen seksuele voorlichting gegeven. Door het programma Gewoon. Bloot. is bovendien het maatschappelijk debat over preutsheid losgebarsten. Geschiedenisleraren Lucelle, Marike en Tim schuiven aan om te praten over de geschiedenis van onze seksuele moraal.
  • Dit weekend is het Pasen! Dat betekent tijd voor de Matthäus-Passion. De Vooravond trapt vanavond alvast af met ‘Erbarme dich’ door het Holland Baroque.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: o.a. Sadet Karabulut over afscheid van Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV