Dinsdag in Beau: Hans Zaaijer over hoeveel Nederlanders nu antistoffen hebben tegen corona

Dinsdag in Beau: Hans Zaaijer over hoeveel Nederlanders nu antistoffen hebben tegen corona
De gasten van dinsdag 30 maart

Kijktip :

Het lijkt weer helemaal de verkeerde kant op te gaan met de besmettingscijfers en het coronadashboard staat diep in het rood. Ernst Kuipers is vanavond te gast om erover te praten. Hoeveel Nederlanders hebben inmiddels antistoffen tegen het coronavirus? Hans Zaaijer van Sanquin schuift aan met de nieuwste cijfers. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van dinsdag 30 maart

  • Net als vorig jaar wordt Koningsdag dit jaar vooral in en om het huis gevierd. Maar dat betekent niet dat Nederland de verjaardag van de koning dit jaar overslaat. Want het feestje wordt gewoon gevierd in Eindhoven. John Jorritsma vertelt hoe zijn stad de dag zal invullen.
  • Al zeventien jaar is Hans Aarsman dé fotodetective van de Volkskrant. Voor zijn rubriek ‘De Aarsman Collectie’ pluist hij nieuwsfoto’s uit en ontdekt zo unieke details en verhalen. Vanavond laat hij live zien hoe hij dit doet en waarom!
  • Annemarie de Kunder over wat we tijdens Koningsdag 2021 kunnen verwachten van het koninklijk gezin in Eindhoven.
  • Nu het reizen er deze mei- en zomervakantie niet in zit, hebben veel mensen een goed alternatief gevonden: de camper. Ze zijn nog nooit zo populair geweest. En het camper-seizoen is nog niet eens losgebarsten. Sander Janson en Saskia Weerstand schuiven erover aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV