Vanavond op tv: Jan Dulles in Rooijakkers over de vloer, Your Honor start op Canvas

Vanavond op tv: Jan Dulles in Rooijakkers over de vloer, Your Honor start op Canvas
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 31 maart

Kijktip :

Vanavond is er een aangrijpende aflevering van Rooijakkers over de vloer te zien op RTL 4, waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met Jan Dulles over zijn overleden dochtertje. Verder onder meer de start van Your Honor op Canvas. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 31 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Chantals Beauty Camper: klus- en oppasoma

RTL 4
20:30 uur

Chantal Janzen en stylisten Fred van Leer en Leco van Zadelhoff parkeren hun grote roze camper in deze aflevering van Chantals Beauty Camper op de stoep van oma Herma en ze gaan langs bij Denice. Oma Herma is gek op klussen en het dirigeren van haar koor, maar vindt het oppassen op haar kleinkinderen het allerleukst. Hierdoor vergeet ze zichzelf nog wel eens. Het drietal klopt ook aan bij Denice. Zij blijft maar kleding kopen en heeft dan ook kasten vol, maar het lukt haar niet om een eigen stijl te vinden.


Special: Let Love Rule

NPO 3
21:15 uur

Als eerste land ter wereld stelde Nederland twintig jaar geleden het huwelijk open. De special Let Love Rule viert de liefde, maar laat ook zien waar LHBTIQ+'ers mee worstelen. In deze speciale uitzending vertellen stellen, gezinnen en familieleden op de regenboogbank over hun ervaringen met LHBTIQ+-acceptatie en discriminatie en praten over hun hoop voor de toekomst.


Rooijakkers over de vloer: Jan Dulles

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat deze week op bezoek bij Jan Dulles en zijn vriendin, Caroline Mol. Ze praten over het verlies van hun dochtertje. Het wordt een zeer aangrijpend bezoek waarbij Caroline en Jan voor het eerst samen praten over het verlies van hun dochtertje Donna afgelopen december. Zo goed en kwaad als het gaat proberen ze het leven op te pakken, nadat de slechts drie maanden jonge Donna plotseling overleed.


Nieuw: Your Honor

Canvas
22:10 uur

Vanaf vanavond is de bloedstollende thrillerserie Your Honor elke woensdag vanaf 22:15 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hoe ver ga je om je kind te beschermen? Voor de gerespecteerde rechter Michael Desiato, gespeeld door Breaking Bad-acteur Bryan Cranston, een vraag die leidt tot één groot web van leugens en bedrog.


Andere Tijden: Hoogovens

NPO 2
22:20 uur

In deze aflevering van Andere Tijden nemen we een duik in de geschiedenis van het staalbedrijf Hoogovens (tegenwoordig Tata Steel), dat heel groot werd in Nederland. Het voormalige Hoogovens was een van de steunpilaren van de naoorlogse industrialisatie van Nederland en geldt nog steeds als een succesvolle producent die kan wedijveren met de concurrentie uit Azië.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Jan Dulles in Rooijakkers over de vloer, Your Honor start op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV