Donderdag 1 april in Chateau Meiland: Martien krijgt gloednieuwe cabrio

Donderdag 1 april in Chateau Meiland: Martien krijgt gloednieuwe cabrio
Nieuwe auto voor heer des huizes

Kijktip :

Donderdagavond (1 april) is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. Deze week mag Martien zijn gloednieuwe cabrio ophalen bij de garage, maar de familie krijgt ook te maken met de Nederlandse regels - waardoor ze geen wijn kunnen krijgen.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Paniek
De aflevering begint - bijna zoals gebruikelijk - met paniek bij de Meilandjes. Het vogelvoer is op! Gelukkig moesten ze toch al naar het dorp, want ook Martiens nieuwe cabrio staat op ze te wachten. Eigenlijk vindt hij de auto veel te snel en mooi, maar als Martien de föhn in de hoofdsteunen ontdekt, kan hij zijn geluk niet op. Ze besluiten de honden - en zichzelf - uit te laten bij een kasteel in de buurt.

Lees verder onder de video's.

Wijn
De omgeving is prachtig en de familie geniet met volle teugen, maar de Nederlandse regeltjes gooien roet in het eten: ze kunnen niet eens wijn krijgen. Gelukkig hebben ze thuis genoeg. Erica drinkt graag een glaasje voor de lunch, lekker bij een tosti met luxe ham van de slager. De bakker heeft het echter helemaal verbruid bij Martien: hij ergert zich groen en geel aan de broodzak, die helemaal is dichtgeplakt.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 1 april in Chateau Meiland: Martien krijgt gloednieuwe cabrio of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier