Nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber start donderdag op Veronica

Nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber start donderdag op Veronica
Gebaseerd op waargebeurd verhaal

Kijktip :

Vanaf donderdag 1 april zendt Veronica de nieuwe Amerikaanse misdaadserie Manhunt: Unabomber uit. Elke week kun je genieten van dubbele afleveringen van deze spannende serie.

Manhunt: Unabomber gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bombardementen
Het verhaal van deze serie is gebaseerd op echte feiten. We volgen FBI-profiler James R. Fitzgerald, die werkzaam is bij de speciale Unabomb-taskforce. Dit team doet onderzoek naar de bombardementen en moorden die gepleegd worden door een man die bekend is komen te staan als de Unabomber.

Arresteren
De Unabomber hield tussen 1978 en 1995 huis in de Verenigde Staten met een reeks bomaanslagen, gericht tegen mensen die in zijn ogen het milieu verwoestten. FBI-profiler Jim 'Fitz' Fitzgerald neemt in 1995 plaats in de Unabomb-taskforce. In 1997 krijgt hij de opdracht om Ted Kaczynski, beter bekend als de Unabomber, op te sporen en te arresteren.

De nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber is vanaf donderdag 1 april wekelijks om 21.25 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van Manhunt: Unabomber terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Manhunt: Unabomber start donderdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier