Music and Lyrics donderdag te zien in Greatest Hits-filmmaand op Net5

Music and Lyrics donderdag te zien in Greatest Hits-filmmaand op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Waar hij in de jaren negentig nog naam maakte als ietwat stuntelige heartthrob, zagen we Hugh Grant in 2007 ineens opduiken als verlopen popster in Music and Lyrics. Deze muzikale romcom is donderdag te zien op Net5 als aftrap van de Greatest Hits-filmmaand. Je kunt Music and Lyrics streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Het verhaal
Popzanger Alex Fletcher is al enkele jaren op zijn retour. Zijn gloriedagen uit de jaren tachtig zijn nog slechts een vage herinnering en hij komt tegenwoordig aan de kost als zanger in pretparken en op kermissen. Wanneer hij van de jonge popdiva Cora Corman de vraag krijgt om samen met haar een album te maken, beseft Alex dat dit zijn laatste kans op een comeback is. Alleen heeft hij al tien jaar geen noot muziek meer geschreven. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: zijn huishoudster Sophie blijkt een groot muzikaal talent te zijn.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Music and Lyrics is als eten bij de McDonald's: voorspelbaar en simpel, maar wel érg lekker en mateloos populair. Met Hugh Grant en Drew Barrymore wist regisseur Marc Lawrence twee zeer charismatische hoofdrolspelers te strikken, hoewel ze op dat moment hun beste tijd leken te hebben gehad. De chemie spat van het scherm en bovendien werd de film gelardeerd met prettige popliedjes, waarvan een aantal speciaal voor Music and Lyrics geschreven waren.

Cast
Naast Hugh Grant (The Gentlemen) en Drew Barrymore (50 First Dates) zijn ook Brad Garrett (Christopher Robin) en Haley Bennett (The Devil All the Time) te zien in Music and Lyrics. Deze film is geregisseerd door Marc Lawrence.

Music and Lyrics (2007) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op donderdag 1 april om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, muziek, romantiek. Speelduur: 104 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Music and Lyrics donderdag te zien in Greatest Hits-filmmaand op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier