Nieuw seizoen The Voice Kids vanaf vrijdag 2 april te zien op RTL 4

Nieuw seizoen The Voice Kids vanaf vrijdag 2 april te zien op RTL 4
Met rapper Snelle als nieuwe coach

Kijktip :

Een week na de grote finale van The Voice of Holland gaat een nieuw seizoen van The Voice Kids van start op RTL 4. Vanaf vrijdag 2 april kunnen we wekelijks genieten van jonge talenten die hun kunsten vertonen op het grote podium.

The Voice Kids gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Studiebeurs
De kinderen die auditie doen in The Voice Kids doen dat in eerste instantie niet met zicht op een muzikale carrière. Ze zijn tussen de acht en veertien jaar en kunnen dus nog niet fulltime als artiest aan de slag. Waar ze wél voor strijden, is een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro. Eerst moeten ze via de Blind Auditions een plek in een van de teams proberen te verdienen.

Snelle
Na een seizoen afwezigheid keert Ilse DeLange dit jaar weer terug als coach in The Voice Kids. Zij neemt plaats naast de vertrouwde gezichten van Ali B en Sanne Hans, die eveneens terugkeren. Ook zien we een nieuw gezicht bij de coaches: rapper Snelle is pas vijfentwintig jaar, maar heeft al veel succes in de muziekwereld en waagt zich nu dus aan het begeleiden van jonge talenten.

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV