Vrijdag 2 april in Bed & Breakfast: overnachten op Texel

Vrijdag 2 april in Bed & Breakfast: overnachten op Texel
Koppels testen elkaars B&B

Kijktip :

Bed & Breakfast gaat deze vrijdag (2 april) verder met de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Dit keer vertoeven we in de kop van Noord-Holland en op Texel, waar B&B-houders elkaars onderneming testen. Kunnen ze verbeterpuntjes vinden?

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Fluisterbootje
We beginnen de aflevering bij Bianca en Pablo. Zij hebben het geboortehuis van Pablo omgetoverd tot een bed & breakfast. Samen met hun gasten verkennen ze de prachtige omgeving vanuit een fluisterbootje - en er staat een potje steenwerpen op het programma. Vervolgens varen we naar Texel, voor een bezoek aan de B&B van Jeffrey en Marianne.

Kerk
Zij laten hun gasten het eiland zien op de kickbike. De laatste overnachting vindt plaats bij Gerda en René, die een wel heel bijzondere locatie hebben voor hun B&B: een kerk. Vol trots laten ze hun prachtige dorpje zien door middel van een tour met amuses. René geeft als klap op de vuurpijl nog een optreden in de kerk.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV