Met Radio 10 Songfestival Quiz keert Gerard Ekdom terug als quizmaster op SBS6

Met Radio 10 Songfestival Quiz keert Gerard Ekdom terug als quizmaster op SBS6
Vanaf 1 mei te zien op televisie

Nieuws :

We hebben er een jaar langer op moeten wachten, maar in mei 2021 is het eindelijk zover: het Eurovisie Songfestival wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. Om dat te vieren komt SBS6 met de vrolijke Radio 10 Songfestivalquiz, gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Radio 10 Songfestivalquiz gemist? Kijk vanaf 1 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Muzikaal bordspel
In navolging van de succesvolle Top 4000 Muziekquiz, die in december te zien was op SBS6, keert Ekdom terug als quizmaster. Onder zijn leiding spelen twee fanatieke duo's een muzikaal bordspel. Ze moeten hun stappen verdienen bij verschillende muziekspellen. Herkennen ze bijvoorbeeld het bekende Songfestivalnummer dat op een draaiorgel wordt gespeeld?

Mooie prijs
Ook moeten ze proberen de tekst van een liedje af te maken nadat de muziek is gestopt en een Songfestivalliedje dat in een totaal andere taal wordt voorgelezen door Ekdom herleiden tot het origineel. Het duo dat als eerste de finish haalt, gaat naar huis met een mooie prijs. De duo's bestaan uit bekende Songfestivalliefhebbers en oud-deelnemers.

Deelnemers
In de Radio 10 Songfestivalquiz nemen de volgende BN'ers het tegen elkaar op:

  • Aflevering 1:
    • Viktor Brand en Martien Meiland vs. Samantha Steenwijk en Linda Wagenmakers
  • Aflevering 2:
    • Esther Hart en Marlayne Sahupala vs. Getty Kaspers en Maurice Wijnen
  • Aflevering 3:
    • Maxine en Franklin Brown vs. Koos van Plateringen en Sieneke

De Radio 10 Songfestivalquiz is vanaf zaterdag 1 mei drie zaterdagen om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Met Radio 10 Songfestival Quiz keert Gerard Ekdom terug als quizmaster op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier