Nieuw Zeer seizoen 2 vanaf zondag 4 april te zien op NPO 3

Nieuw Zeer seizoen 2 vanaf zondag 4 april te zien op NPO 3
Nieuwe reeks met hilarische sketches

Kijktip :

Vanaf zondag 4 april kunnen we genieten van een nieuw seizoen van Nieuw Zeer op NPO 3. In dit tweede seizoen krijgen we opnieuw allerlei komische sketches te zien over de pijnpunten van nu. Er wordt veel over gepraat en geschreeuwd, maar weinig om gelachen.

Nieuw Zeer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hangijzers
De maatschappij barst uit zijn voegen van de controversiële onderwerpen, en alles komt aan bod in Nieuw Zeer. Van nepnieuws tot #MeToo, van populisme tot Piet, van klimaat tot corona en van woke tot waan van de dag: niets wordt geschuwd. De hangijzers zijn de laatste tijd alleen maar heter geworden - en de tenen nog langer.

Cast
Dit nieuwe, tweede seizoen van Nieuw Zeer belooft dus nóg vileiner en scherper te worden dan het eerste seizoen. De cast bestaat onder anderen uit Ilse Warringa als bevlogen beeldenstormer, Pierre Bokma als zitplas-weigeraar, Elise Schaap als realityster Hymke, Lies Visschedijk als bezorgde ouder en Georgina Verbaan als veganist.

Het nieuwe seizoen van Nieuw Zeer is vanaf zondag 4 april wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw Zeer seizoen 2 vanaf zondag 4 april te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV