Donderdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over Omtzigt-debat Tweede Kamer

Donderdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over Omtzigt-debat Tweede Kamer
De gasten van donderdag 1 april

Kijktip :

Het nieuws werd vandaag gedomineerd door het debat in de Tweede Kamer. Mark Rutte heeft namelijk de uitspraak over Pieter Omtzigt 'functie elders' gedaan. Onder andere Alexander Pechtold vertelt over deze explosieve dag bij De Vooravond. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 1 april

  • Rocky Hehakaija viert het 20-jarige jubileum van het homohuwelijk met een gedicht.
  • De politieke whodunit omtrent ‘Positie Omtzigt, functie elders’ kreeg vanochtend een antwoord; het was Rutte die bij Ollongren en Jorritsma heeft geopperd om Omtzigt minister te maken. Rutte meldde dat niet aan de pers zei erover dat hij het verkeerd herinnerd heeft, maar niet heeft gelogen. Een pittig debat volgde. We bespreken een wederom politiek explosieve dag in Den Haag met oud-politici Alexander Pechtold, Sadet Karabulut en Arend Jan Boekestijn én politiek journalist Tom-Jan Meeus.
  • Groot succes voor Ilse DeLange in Duitsland. Haar hits scoorden al, maar daarna zagen miljoenen kijkers haar in de Duitse versie van 'Beste Zangers'. En nu danst ze bij onze buren in de grootse liveshow 'Let’s Dance'.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Alexander Pechtold over Omtzigt-debat Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier