Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Kids, concertregistratie Johannes-Passion

Vanavond op tv: nieuw seizoen The Voice Kids, concertregistratie Johannes-Passion
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 april

Kijktip :

Nu het seizoen van The Voice of Holland weer ten einde is kunnen we een week later direct genieten van het nieuwe seizoen van The Voice Kids. Verder is ook duidelijk dat Pasen in aantocht is: NPO 2 zendt een concertregistratie van de Johannes-Passion uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziekregistratie: Johannes-Passion

NPO 2
19:15 uur

Registratie van de Johannes-Passion in de Grote Kerk in Naarden-Vesting, uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging onder leiding van de Vlaamse dirigent René Jacobs. Voorafgaand spreekt Paul Witteman met Jacobs over zijn keuze voor de bijzondere versie van Bachs passie uit 1725 en het het emotionele karakter ervan. Deze versie sluit volgens dirigent René Jacobs goed aan bij de actuele situatie in de wereld.

Terug: The Voice Kids

RTL 4
20:00 uur

Vanavond is de zoektocht naar jong vocaal talent in The Voice Kids terug op RTL 4. Kinderen tussen de acht en veertien jaar strijden de komende weken om de felbegeerde studiebeurs van 25 duizend euro. Eerst proberen ze via de Blind Auditions een plek in een van de teams te krijgen. Ilse DeLange keert dit seizoen terug als coach in The Voice Kids, naast Sanne Hans, Ali B en nieuwkomer Snelle.

Sciencefictionfilm: Star Trek

Spike
20:30 uur

Vanavond zendt Spike de prachtige en meeslepende science fiction-film Star Trek uit. Met deze productie uit 2009 blies regisseur J.J. Abrams de beroemde franchise nieuwe leven in. Het grootste avontuur aller tijden begint met Star Trek, het ongelofelijke verhaal van een jonge bemanning tijdens hun reis met het meest gevanceerde schip ooit gemaakt: de U.S.S. Enterprise.

Bed & Breakfast: slapen op Texel

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Bed & Breakfast testen B&B-houders uit de kop van Noord-Holland en Texel elkaars onderneming. Eerst maken we kennis met Pablo en Bianca, die het geboortehuis van Pablo hebben omgetoverd tot een bed en breakfast. De twee laten hun prachtige omgeving zien vanuit een fluisterbootje. Ook staat er een potje steenwerpen op het programma. Daarna gaat de reis door naar de B&B's van Marianne en Jeffrey en Gerda en René.

Nieuw: McDonald & Dodds seizoen 2

Eén
20:35 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds, over twee speurders die tegen wil en dank een duo vormen in de historische stad Bath. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maken vijf oudere vrienden samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en al snel wordt duidelijk dat de mand het gewicht niet meer kan dragen.

Theater: Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors

NPO 3
23:00 uur

Speciale televisieregistratie van de theatervoorstelling waarin Adelheid Roosen, Lineke Rijxman, Titus Muizelaar en George Groot op het podium de staat van de liefde onderzoeken. Roosen en Muizelaar zijn al lang een stel, in het verleden had Muizelaar een relatie met Rijxman. Wat is er vijftien jaar geleden gebeurd toen Rijxman Muizelaar vroeg met haar op kerstvakantie te gaan? En heeft ze dat wel gevraagd?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV