Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc neemt nieuwe videoclip op

Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc neemt nieuwe videoclip op
Ook de andere artiesten hebben wat te vieren

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Ik geloof in mij volgen we René le Blanc en Wally Mckey bij de opnames van hun nieuwe videoclips. Ook is te zien hoe Rutger van Barneveld zijn jubileum op grootse wijze wil vieren.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rasentertainer
Clipmaker Ron en zijn onnavolgbare camera-assistent Said gaan met Wally Mckey mee om een video op te nemen. Mckey weet als rasentertainer precies hoe hij een feestje moet bouwen. Zijn gevleugelde uitspraak is dan ook: "Het is geen feest als Wally niet is geweest." Ron en Said filmen het laatste deel van zijn videoclip bij een country- en westernnummer, waarin Wally de hoofdrol speelt.

Lees verder onder de video's.

Miss Playboy
Wally wordt omringd door Miss Playboy, Miss Holland 2020 én een aantal gevaarlijke roofvogels. Verder zien we hoe René weer etaleert dat hij meer noten op zijn zang heeft dan alleen zingen: hij is ook tekstschrijver en producer. Zo schreef hij ooit een lied voor zijn Jolanda, 'Dansen in de regen'. Nu gaat René een clip opnemen bij het nummer. En Rutger van Barneveld zit binnenkort twintig jaar in het vak; hij wil daarom een groot evenement organiseren.

Ik geloof in mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Ik geloof in mij: René le Blanc neemt nieuwe videoclip op of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV