Omroep MAX is op zoek naar de allerbeste eet-uitvinding

Omroep MAX is op zoek naar de allerbeste eet-uitvinding
Geef je nu op!

Nieuws :

Omroep MAX is op zoek naar thuiskoks, hobbychefs, culinaire uitvinders, gastronomen en lekkerbekken. Iedereen kan zich opgeven voor het nieuwe programma De Nieuwe Lekkerbek, een zoektocht naar bijzondere eet-uitvindingen waar heel Nederland kennis mee zou moeten maken.

"Het aanbod van exotische producten in de supermarkten is de laatste jaren sterk gegroeid en we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten: niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook vooral lekker", meldt de omroep. In het nieuwe MAX-programma worden lekkerbekken uitgedaagd de jury en het publiek te overtuigen en uiteindelijk heel Nederland te laten smullen van hun innovatieve eet-uitvinding. Alles kan, alles mag; zo lang het maar lekker en vooral nieuw is.

Mensen die denken dat hun eetsensatie in de voetsporen kan treden van de hutspot, tompouce of kapsalon kunnen zich aanmelden via de website van Omroep MAX.

Wanneer De Nieuwe Lekkerbek wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Zodra er meer informatie is, lees je dat op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV