Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas begint dinsdag op NPO 1

Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas begint dinsdag op NPO 1
Jaap Jongbloed terug met kijkcijferkanon

Kijktip :

Vanaf dinsdag 6 april is er weer een nieuw seizoen van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Na vele seizoenen is dit nog altijd één van de grote kijkcijferkanonnen van de publieke omroep. Jaap Jongbloed gaat op zoek naar de onbereikbare meisjes op wie alle jongens verliefd waren.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
Wat is er nu van deze vrouwen geworden? In de eerste aflevering gaat Jongbloed op zoek naar het verhaal van Reshma, geboren en getogen in Den Haag. Reshma is afkomstig uit een hecht hindoestaans gezin, maar ze had het niet altijd makkelijk: in haar jeugd werd ze veel gepest. Hoewel dit haar getekend heeft, weigert Reshma zich slachtoffer te voelen van het pestgedrag.

Miss Universe
De adembenemende schoonheid van Reshma zorgt ervoor dat ze in 2001 de eerste vrouw met Aziatische roots wordt die een Europees land vertegenwoordigt bij de Miss Universe-verkiezing. Uiteindelijk schopt Reshma het tot wethouder Jeugd, Zorg, Welzijn & Volksgezondheid. Vanuit die positie is ze in staat de buitenstaanders en de zwakkeren in de samenleving te helpen.

Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas begint dinsdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier