WWE-special Legendary Moments vrijdag 2 april te zien op Veronica

WWE-special Legendary Moments vrijdag 2 april te zien op Veronica
Opwarmertje voor WrestleMania 37

Kijktip :

Volgend weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 april, vindt het evenement WrestleMania 37 plaats in Tampa, Florida. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn op KIJK.nl en als voorproefje zenden Veronica en KIJK op vrijdag 2 april de special Legendary Moments uit.

Legendary Moments gemist? Kijk de hele special terug via KIJK.nl.

Show-worstelen
In de jaren tachtig kwam het zogeheten show-worstelen op in de Verenigde Staten dankzij beroemdheden als Hulk Hogan en André the Giant. Deze tak van sport wordt gekenmerkt door verhaallijnen, die door de verschillende evenementen heen lopen, en het overdrijven van aanvallen op de tegenstanders. De sport is in zoverre gesimuleerd dat de winnaar van tevoren vaststaat.

Iconische momenten
De afgelopen veertig jaar hebben al vele iconische en legendarische momenten opgeleverd, die gebundeld zijn in de special Legendary Moments. De bekende WWE Star/acteur John Cena vertelt in deze terugblik over de beroemde clashes tussen Hulk Hogan en André the Giant, maar ook over de wedstrijden tussen Shawn Michaels en The Undertaker en "Stone Cold" Steve Austin en Dwayne "The Rock" Johnson.

De WWE-special Legendary Moments is op vrijdag 2 april om 00.40 uur te zien op Veronica en KIJK.nl. Je kunt de special Legendary Moments terugkijken via KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WWE-special Legendary Moments vrijdag 2 april te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier