Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 13

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 13
Kijktips voor 3 t/m 10 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in april 2021.

Kijktips van Gids.tv

Just Say Yes (nu te zien)

Netflix

Lotte (Yolanthe Cabau) is al haar hele leven bezig met de invulling van de ideale bruiloft. Alles, van het draaiboek tot aan een prachtige trouwlocatie, heeft ze tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de oude trouwjurk van haar geliefde oma is uit de kast gehaald voor de grote dag. Lees hier waar je vanaf 2 april Just Say Yes kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Just Say Yes.

The Serpent, S1 (nu te zien)

Netflix

Het verhaal gaat over Charles Sobhraj. Hij is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegden ze moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. Bekijk hier waar je vanaf 2 april The Serpent kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent.

Concrete Cowboy (nu te zien)

Netflix

De vijftienjarige Cole gaat bij zijn vervreemde vader Harp in het noorden van Philadelphia wonen. Hij ontdekt er de levendige cowboycultuur van de stad die er reeds een eeuw heerst. De subcultuur biedt een geborgen plek voor de buurtbewoners die veelal in armoede leven en regelmatig met geweld in aanraking komen. Lees hier waar je vanaf 2 april Concrete Cowboy kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Concrete Cowboy.

Madame Claude (nu te zien)

Netflix

Het was de bijnaam van Fernande Grudet. De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Lees hier waar je vanaf 2 april Madame Claude kunt kijken.

Snabba Cash, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Het verhaal speelt zich af in de duistere onderwereld van Stockholm tien jaar na de drie Snabba Cash films. De misdaad is inmiddels nog meer geobsedeerd geraakt door geld en status, terwijl de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld steeds meer met elkaar verbonden raken. Bekijk hier waar je vanaf 7 april Snabba Cash kunt streamen.

This is a Robbery: The World's Greatest Art Heist, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Documentaire over een grote kunstroof in het Boston in 1990. Twee politieagenten wandelden destijds met getrokken wapens het Gardner Museum binnen en slaagden erin om dertien kostbare en unieke schilderijen te ontvreemden. Terwijl de politie tevergeefs probeerde de identiteit van de daders te ontrafelen, werden alle verdachten één voor één dood aangetroffen. This Is a Robbery: The World's Greatest Art Heist kunt streamen.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute (vanaf woensdag)

Netflix

Op een avond vol met sterren, muziek en herinneringen eert een groep iconische artiesten Dolly Parton als de MusiCares Person of the Year. Lees hier waar je vanaf 7 april Dolly Parton: A MusiCares Tribute kunt kijken.

What Men Want (vanaf donderdag)

Netflix

Met geforceerde grappen en overdreven acteerwerk komt deze film niet goed uit de verf. De leukste momenten zitten in de trailer, waardoor er maar weinig overblijft in het eindproduct. Bekijk hier waar je vanaf 8 april What Men Want kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van What Men Want.

Thunder Force (vanaf vrijdag)

Netflix

De wereld wordt geterroriseerd door superschurken. Gelukkig is er een wetenschapper, Emily, die een goedje heeft ontwikkeld om zelf ook superkrachten te krijgen. Maar als ze haar beste vriendin Lydia per ongeluk voorziet van het goedje, ontstaat er een bijzondere nieuwe superheld. Lees hier waar je vanaf 9 april Thunder Force kunt kijken.

Night in Paradise (vanaf vrijdag)

Netflix

Een gangster probeert zijn leven op te ruimen om voor zijn zieke zus en neefje te zorgen. Maar iemand die hem als doelwit heeft, vermoordt hen per ongeluk. Geschokt besluit hij wraak te nemen. Lees hier waar je vanaf 9 april Night in Paradise kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Family Reunion, S3 (5 april)
  • White House Down (5 april)
  • The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (6 april)
  • The Wedding Coach, S1 (7 april)
  • The Big Day, S2 (7 april)
  • The Way of the Househusband (8 april)
  • Have You Ever Seen Fireflies? (9 april)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV