Dit zijn de 5 meest populaire series op Netflix tijdens de Paasdagen 2021

Dit zijn de 5 meest populaire series op Netflix tijdens de Paasdagen 2021
Met The Serpent en meer

Film :

De Paasdagen 2021 zijn begonnen! Welke series en films streamen we massaal dit weekend op Netflix? Bekijk hieronder vijf series die nu 'hot' zijn op Netflix.

Lees ook de 5 populairste films tijdens de Paasdagen.

5. The Irregulars, S1

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 5,5

Een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond het bekende adres Baker Street 221B. Een groep buitenbeentjes doet zijn best om bovennatuurlijke misdrijven proberen op te lossen. Zij krijgen deze opdracht van niemand minder dan dr. Watson en zijn partner Sherlock Holmes. Lees hier waar je de serie The Irregulars kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van de The Irregulars

4. Drive to Survive, S3

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 8,6

2020 was een bizar jaar, ook in de wereld van de Formule 1. Maar ondanks het coronavirus deden tien teams er alles aan om als eerste over de finish te komen. Uiteraard zien wij in dit nieuwe seizoen meer van het verschrikkelijke ongeluk van Romain Grosjean. Ook zien we wat de coronacrisis doet met het raceseizoen. Lees hier waar je de serie Drive to Survive kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Drive to Survive.

3. Riverdale, S5

Gids.tv: ★★★ | IMDB: ★ 6,9

Het verhaal gaat verder waar seizoen 4 stopt. Volgens ouderwets Amerikaans gebruik is de prom night nu eindelijk aanstaande. We weten inmiddels dat Jughead nog in leven is en dat de vriendengroep een nieuw mysterie onderzoekt (de enge videobanden die de bewoners van Riverdale op hun deurmat aantreffen). Lees hier waar je de serie Riverdale kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Riverdale seizoen 5.

2. The Serpent, S1

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

The Serpent is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische ‘Hippie Trail’ pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten van een reeks moorden op jonge westerse reizigers. Lees hier waar je de serie The Serpent kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent

1. ¿Quién mató a Sara?, S1

IMDb: 6,7

Het verhaal gaat over Alex Guzmán. Zijn zus komt om bij een fataal en bizar 'ongeluk', waarvoor hij de schuld kreeg. Terwijl hij probeert te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd, zal Alex de meest donkere en duistere geheimen van de Lazcano-familie onthullen en voor niets stoppen totdat iedereen verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daden. Lees hier waar je de 10-delige serie ¿Quién mató a Sara? kunt streamen.

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV