Mamma Mia 2 deze zomer in de bioscoop

Mamma Mia 2 deze zomer in de bioscoop
Bekijk hier de nieuwe trailer

Film :

Het is alweer tien jaar geleden dat Mamma Mia! in de bioscoopzalen te zien was. Deze musicalfilm, met vele ABBA-hits verwerkt in een fris en zomers verhaal, was een groot succes. Nu is er een vervolg in de maak: Mamma Mia! Here We Go Again. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de film.

Zet je schrap voor opnieuw veel ABBA-hits om mee te zingen, zoals Gimme Gimme Gimme en Dancing Queen. In het eerste deel was te zien dat Sophie (gespeeld door Amanda Seyfried) op een zonnig Grieks eiland werd opgevoed door haar alleenstaande moeder Donna (Meryl Streep). Sophie ging buiten haar moeder om op zoek naar wie haar echte vader is. De geschiedenis herhaalt zich in Mamma Mia! Here We Go Again. Onverwachts wordt de alleenstaande Sophie zwanger en natuurlijk staat haar moeder klaar om haar door dik en dun te steunen.

Enorm goed nieuws is dat bijna de hele cast weer het Griekse eiland opzoekt. Naast Amanda Seyfried en Meryl Streep doen ook Collin Firth, Julie Walters, Christine Baranski en Pierce Brosman mee. Bij deze fantastische cast is ook nog een opvallende naam toegevoegd. Cher speelt de rol als oma van Sophie. Bovendien gaat de film regelmatig terug in de tijd. Lily James zal de rol van jonge Donna vervullen. Daar is te zien hoe ze in haar jonge jaren tot over haar oren verliefd wordt op de Zweedse zeiler Bill, die misschien wel de vader van Sophie kan zijn.

Musicalfilms blijken hot in Hollywood. Met recent nog The Greatest Showman en de voor een Oscar-genomineerde film La La Land is de nieuwe film Mamma Mia! Here We Go Again wederom een feelgood-film om naar uit te kijken.

Mamma Mia! Here We Go Again is vanaf 19 juli 2018 in de bioscoop te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mamma Mia 2 deze zomer in de bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV