Tv-première A Star Is Born donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand

Tv-première A Star Is Born donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

April wordt een feestelijke en muzikale filmmaand op Net5. Rond het thema 'The Greatest Hits' worden vijf prachtige muziekfilms uitgezonden, waarvan er maar liefst drie hun tv-première beleven. Donderdagavond (15 april) staat de indrukwekkende en ontroerende muziekfilm A Star Is Born op het programma bij Net5. Je kunt A Star Is Born ook streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Jackson Maine ontmoet Ally
A Star Is Born vertelt het aangrijpende verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte countryster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Bradley Cooper en Lady Gaga in de film 'A Star is Born'

Waarom kijken?
Dat Lady Gaga kan zingen dat wisten we al. Met een ijzersterke stem blaast ze live bijna iedereen van het podium. Maar dat de zangeres ook kan acteren is een verrassing. Al bij de eerste ontmoeting met Jack, als 'La Vie en Rose' wordt ingezet, ben je als kijker verkocht. Deze film is een must-see voor muziekliefhebbers, en voelt niet aan als een 'musicalfilm'. Zeker één van de topfilms uit het jaar 2018. Tip: een zakdoek of zonnebril met donkere glazen op de bank is geen overbodige luxe, want tranen met tuiten zijn gegarandeerd. Een groots meesterwerk, mede dankzij de fantastische soundtrack met onder meer 'Shallow' en 'Always Remember Us This Way'. Gaat dat zien!

Cast
Naast Bradley Cooper (Avengers: Infinity War) en Lady Gaga (American Horror Story) zijn ook Dave Chappelle (Robin Hood: Men in Tights) en Sam Elliott (The Golden Compass) te zien in deze film. A Star Is Born is geregisseerd door Bradley Cooper.

A Star Is Born (2018) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op donderdag 15 april om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: drama, muziek, romantiek. Speelduur: 136 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première A Star Is Born donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV