Maandag in De Vooravond: voorzitters van jongerenpartijen over formatie

Maandag in De Vooravond: voorzitters van jongerenpartijen over formatie
De gasten van maandag 5 april

Kijktip :

De politiek staat niet stil en de berichtgeving hierover ook niet. Is het nog reëel om te denken dat het CDA, D66 en de VVD een coalitie kunnen vormen? Voorzitters van jongerenpartijen bespreken het vanavond bij De Vooravond. Dit zijn de andere gasten.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 5 april

  • Kunnen Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag en Mark Rutte nog met elkaar in een coalitie belanden? We bespreken het met de voorzitters van de jongerenpartijen. Hoe zouden zij gaan formeren? Aan tafel: Hilde Wendel (JOVD), Léonie Janssen (Jonge Democraten), Hielke Onnink (CDJA) en Sabine Scharwachter (DWARS).
  • Morgen start een nieuw seizoen van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’, met daarin de honderdste uitzending! Dit vieren we met presentator Jaap Jongbloed en twee Mooiste Meisjes: Petra Stienen en Verona de Waal.
  • Wie dacht dat de grote componisten uit Oostenrijk en Duitsland komen heeft het mis. Radio-4 DJ’s Jet Berkhout en Sander Zwiep komen ons vertellen over vergeten Nederlandse componisten. Natuurlijk gaan we ook live luisteren naar hun composities.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: voorzitters van jongerenpartijen over formatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier