Maandag bij Beau: Glennis Grace, Wulf en Afrojack over het Songfestival

Maandag bij Beau: Glennis Grace, Wulf en Afrojack over het Songfestival
De gasten van maandag 5 maart

Kijktip :

We kunnen allemaal niet wachten tot het Eurovisie Songfestival in Rotterdam van start gaat. Vandaag werd bekend dat er grote Nederlandse artiesten zullen optreden, zoals Glennis Grace, Afrojack en Wulf. Ze vertellen over hun voorbereiding aan tafel bij Beau. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van maandag 5 april

  • Opnieuw besloot het kabinet om de inenting met AstraZeneca stil te leggen. Mensen onder de 60 mogen tijdelijk niet meer worden geprikt, nadat vijf mensen bloedstolsels kregen. Trombose-experts zijn verbijsterd.Saskia Middeldorp, internist van het Radboud UMC, praat ons bij.
  • Vandaag werd bekend dat Glennis Grace, Afrojack en Wulf optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2021. Samen met ‘Head of Show’ Gerben Bakker vertellen ze vanavond hoe ze zich voorbereiden op een gigantisch optreden voor 200 miljoen kijkers.
  • De kerken lopen leeg. Toch is er ook een kerk die het heel goed doet. Met spetterende muziek en een openhartig verhaal weet Mozaiek in Veenendaal duizenden mensen te trekken.Kees Kraayenoord, oprichter van de kerk, vertelt samen met Nelinda Troost over het succes.
  • In 2011 was de winst van Annemiek van Vleuten in de Ronde van Vlaanderen de start van haar profcarrière. Precies tien jaar later heeft ze bijna alles al gewonnen, maar pakt ze voor de tweede keer de winst in deze voor haar zo bijzondere klassieker.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: Glennis Grace, Wulf en Afrojack over het Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV