Manchester City - Borussia Dortmund live op tv

Manchester City - Borussia Dortmund live op tv
Kwartfinale Champions League

Sport :

Op dinsdag 6 april beginnen de kwartfinales van de Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur Manchester City - Borussia Dortmund uit.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Borussia Dortmund

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Manchester City
De koploper van Engeland heeft 14 punten voorsprong (en een wedstrijd meer gespeeld) op nummer twee, Manchester United. In de achtste finales was het met twee keer 2-0 te sterk voor een andere Duitse club, Borussia Mönchengladbach.

Dinsdagavond zie je ook Real Madrid - Liverpool live op tv

Dortmund
Dortmund schakelde Sevilla uit in een doelpuntrijke achtste finale. Na de 2-3 overwinning in Spanje werd het thuis 2-2. Topspits Haaland scoorde in totaal vier keer in die duels. In de Duitse competitie staat Dortmund vijfde.

Manchester City - Borussia Dortmund is dinsdag 6 april om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De samenvatting van City-Dortmund volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Borussia Dortmund live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier