Uitstekende dramaserie De K van Karlijn staat nu op Videoland

Uitstekende dramaserie De K van Karlijn staat nu op Videoland
Met Tjitske Reidinga, Freek Bartels en Fockeline Ouwerkerk

Kijktip :

In de achtdelige dramaserie De K van Karlijn krijgt Karlijn (Tjitske Reidinga) de diagnose borstkanker. Vooral haar man Victor (Ali Ben Horsting) heeft het zwaar met dit nieuws. De K van Karlijn staat sinds 1 april op Videoland.

De K van Karlijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Borstkanker
Wanneer Karlijn de diagnose borstkanker krijgt, besluit ze met een grote hoeveelheid humor en ironie door het leven te gaan. Hoewel het een ernstige ziekte is, wil de gedachte dat het weleens fout zou kunnen aflopen er bij Karlijn niet in. Humor en ironie lijken haar de perfecte remedie tegen het zware traject dat voor haar ligt.

Fantastische cast
Deze kwaliteitsserie, die eerder dit jaar te zien was op Net5, is een mix van groot drama met toch ook respectvolle humor. Met heerlijke rollen voor Freek Bartels (natuurlijk bekend van The Passion 2021), de homoseksuele bloemstal-baas van Karlijn, en vriendin Ellen, fantastisch vertolkt door Fockeline Ouwerkerk. Ook de hysterische buurvrouw Rifka Lodeizen is een leuke rol die De K van Karlijn wat extra's geeft. En als klap op de vuurpijl is ook Joke Bruijs te zien als de 'vervelende moeder', wat voor veel ongemakkelijke momenten zorgt. Het is een kleine greep uit een waanzinnige cast met de altijd prachtige Tjitske Reidinga in de hoofdrol. De K van Karlijn van regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen) en ontwikkeld door Linda de Mol en Tjitske Reidinga zelf staat nu op Videoland.

Sinds 1 april 2021 is de serie De K van Karlijn te streamen op Videoland. Genre: drama. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 40 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitstekende dramaserie De K van Karlijn staat nu op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier