Nieuw programma Tafel voor twee vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw programma Tafel voor twee vanaf woensdag te zien op NPO 3
Gewone Nederlanders verrassen elkaar

Kijktip :

Vanaf woensdag 7 april is het nieuwe programma Tafel voor twee te zien op NPO 3. In dit programma hebben gewone Nederlanders een bijzondere verrassing in petto voor mensen die iets voor hen betekenen of hebben betekend.

Tafel voor twee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Restaurant
De initiatiefnemer van de verrassing is met een taxi onderweg naar een restaurant, waar de ander - die geen idee heeft wat er staat te gebeuren - al in spanning afwacht, en met veel vragen leeft. Want wie komt er straks door de deur? Hebben ze elkaar vandaag nog gezien of is het iemand uit een ver verleden? En hoe is het om elkaar weer te ontmoeten?

Boodschap
Als ze elkaar eenmaal weer zien, praten ze bij onder het genot van een uitgebreid diner. Terwijl de gangen worden opgediend onthult de initiatiefnemer zijn of haar speciale boodschap. Dat kan van alles zijn: een spijtbetuiging, liefdesverklaring of misschien wel een lang bewaard geheim. Tijdens de laatste gang zien we hoe de boodschap wordt ontvangen door de ander.

Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Tafel voor twee vanaf woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV