Woensdag is Angelina Jolie-avond op Veronica met Mr. & Mrs. Smith en Wanted

Woensdag is Angelina Jolie-avond op Veronica met Mr. & Mrs. Smith en Wanted
Hollywoodster op haar verleidelijkst in twee klassiekers

Kijktip :

In lijstjes met de mooiste actrices uit de filmgeschiedenis staat Angelina Jolie steevast in de bovenste regionen, maar daarnaast is ze natuurlijk ook een fantastische actrice - kijk maar naar rollen in films als Girl, Interrupted (1999) en Changeling (2008). Woensdagavond zien we op Veronica echter twee films waarin ze haar imago van sekssymbool maximaal uitbuit: Mr. & Mrs. Smith (2005) en Wanted (2008)

20.30 uur: Mr. & Mrs. Smith (2005 | IMDb ★ 6,5)

Het powerkoppel 'Brangelina' is inmiddels verleden tijd, maar bij het bekijken van Mr. & Mrs. Smith zien we de vonk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie nog steeds overslaan. De twee leerden elkaar kennen op de set van deze film en de chemie was vanaf de eerste minuut duidelijk. Hoewel Mr. & Mrs. Smith een weinig verheffende film is, wordt hij zeer vermakelijk dankzij het aanstekelijke spel van Pitt en Jolie. Ze spelen twee geliefden die, zonder dat ze het van elkaar weten, huurmoordenaars zijn. Hun concurrerende werkgevers geven ze de opdracht om elkaar uit te schakelen.

Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt streamen. Genre: actie, comedy, romantiek. Speelduur: 120 minuten.

Angelina Jolie en Brad Pitt in Mr. & Mrs. Smith

22.50 uur: Wanted (2008 | IMDb ★ 6,7)

Ook in Wanted is Jolie weer op haar mooist, verleidelijkst én dodelijkst. In deze film, met andere hoofdrollen voor James McAvoy en Morgan Freeman, speelt Jolie de prachtige femme fatale Fox. Zij werkt voor de Fraternity, een genootschap van keiharde moordenaars die in het geheim de orde handhaven. Ze ronselt het personage van McAvoy, Wes, voor deze organisatie. De verdwenen vader van Wes was ook lid van het genootschap, en die is kortgeleden vermoord. Wes wil wraak nemen en besluit zijn slapende talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen.

Lees hier waar je Wanted kunt streamen. Genre: actie, thriller. Speelduur: 110 minuten.

Angelina Jolie in Wanted


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag is Angelina Jolie-avond op Veronica met Mr. & Mrs. Smith en Wanted of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier