Dinsdag in Beau: André Hazes en Jeroen van der Boom hebben nieuws over Holland Zingt Hazes

Dinsdag in Beau: André Hazes en Jeroen van der Boom hebben nieuws over Holland Zingt Hazes
De gasten van dinsdag 6 april

Kijktip :

Waar we een tijd geleden nog liepen te hossen tijdens Holland Zingt Hazes, zien we nu vooral veel lege zalen en podia. André Hazes en Jeroen van der Boom zijn vanavond te gast om over de komende editie van Holland Zingt Hazes te praten. Wat kunnen we verwachten? Daarnaast is Nederland ook nieuwsgierig naar het leven van André. Wie zitten er vanavond nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van dinsdag 6 april

  • Fotograaf Sebastian Steveniers liep voor zijn foto-documentairereeks twee jaar mee met verschillende bosgevechten. Een fenomeen dat is over komen waaien uit het Oostblok. Wat is dit voor bizarre onbekende wereld, en waarom zou iemand hieraan mee willen doen?
  • Het was vorig jaar het laatste grote evenement in de ZiggoDome: Holland Zingt Hazes. Vanavond hebben Jeroen van der Boom en André Hazes nieuws over de komende editie! En met die laatste is natuurlijk sowieso genoeg te bespreken...
  • Na een paasweekeinde vol bezinning, zit de formatie van een nieuw kabinet nog altijd muurvast. Om de formatie uit het slop te trekken wees de Kamer vandaag Herman Tjeenk Willink aan als informateur.Lilian Marijnissen, Wouter de Winther en Floor Bremer schuiven aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: André Hazes en Jeroen van der Boom hebben nieuws over Holland Zingt Hazes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier