Deze top 3 ijzersterke en ontroerende series staan nu op Netflix

Deze top 3 ijzersterke en ontroerende series staan nu op Netflix
Series met een IMDb-score van 7,7 en hoger

Kijktip :

Streamingdienst Netflix heeft naast wat mindere kwaliteit ook zeer veel ijzersterke series in hun bibliotheek staan. Gids.tv heeft 3 series uitgekozen die stuk voor stuk hoog scoren bij het grote publiek.

Lees ook: Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april.

3. The Serpent (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,7

Deze serie is geïnspireerd op het bloedstollende en waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische ‘Hippie Trail’ pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers. Een ijzersterke BBC One-serie waarmee Netflix uitpakt. Bekijk hier hoe je serie The Serpent kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van The Serpent.

2. New Amsterdam S1-2 (2018)

IMDb ★ 8,1

De streamingdienst pakt uit met maar liefst veertig afleveringen van New Amsterdam. En: het derde seizoen is onderweg. De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Critici zijn zeer positief over deze "moderne versie van Medisch Centrum West". Lees hier waar je de serie New Amsterdam kunt streamen.

1. The New Pope (2019-2020)

IMDb ★ 8,2

Wie zin heeft in een serie de werkelijk alle heilige huisjes omver trapt, zit met deze surrealistische serie vol vileine satire helemaal goed. Na de succesvolle HBO-serie The Young Pope uit 2016 gaat het verhaal verder als fictieve paus Lenny Belardo (gespeeld door Jude Law) in coma ligt. Er moet een nieuwe Paus gevonden worden, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Zet je schap voor perverse machtsverhoudeningen binnen het Vaticaan in de mix met Italiaanse disco. Een gouden greep is de waanzinnige nieuwe rol van Sir John Brannox, vertolkt door John Malkovich. Een serie waarvan je elke scène in wil lijsten. Lees hier waar je de serie The New Pope kunt streamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze top 3 ijzersterke en ontroerende series staan nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier