Vanavond op tv: Bayern München - Paris Saint-Germain, docu Banksy Most Wanted

Vanavond op tv: Bayern München - Paris Saint-Germain, docu Banksy Most Wanted
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 7 april

Kijktip :

Vanavond staat er een echte kraker op het programma in de Champions League: Bayern München - Paris Saint-Germain, de finale van afgelopen jaar. Verder onder meer de documentaire Banksy Most Wanted. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 7 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziek: Het beste van... Beyoncé

NPO 3
20:25 uur

In de muziekspecial Het beste van... Beyoncé komen de hoogtepunten uit het oeuvre van zangeres Beyoncé voorbij, met commentaar van bekende Nederlanders die kijken naar haar videoclips. De uitzending begint met de eerste stappen die Beyoncé Knowles in de showbizz zette met de groep Destiny's Child. Een belangrijk onderdeel van haar muziek is hoe deze in beeld te brengen. Het gevolg is veel geweldige clips waarbij kosten noch moeite gespaard zijn voor het beste resultaat.


Live: Bayern München - Paris Saint-Germain

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Bayern München - Paris Saint-Germain in de kwartfinale van de Champions League. Het is een enorme kraker bij de laatste acht van het miljardenbal en bovendien een herhaling van de finale van het afgelopen seizoen. Die won Bayern met 1-0 van PSG. In de achtste finales won Bayern eenvoudig van Lazio. PSG schakelde FC Barcelona uit.


Tv-première: Sleeping with Other People

RTL 8
20:30 uur

Op RTL 8 is vanavond de tv-première van Sleeping with Other People te zien. Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey en Jake elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan en besluiten hun vriendschap platonisch te houden. Kan liefde ook opbloeien terwijl je met andere mensen naar bed gaat?


Nieuw: Tafel voor twee

NPO 3
21:10 uur

In het nieuwe programma Tafel voor twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar slechts één van hen weet waarom en met wie, voor de ander is het diner een grote verrassing. Terwijl de initiatiefnemer met de taxi onderweg is, wacht de ander in het restaurant. Wie komt er straks door de deur? Hebben ze elkaar die ochtend nog gezien of is het iemand uit een ver verleden? Hoe is het om elkaar weer te ontmoeten?


Andere Tijden: campagne "Trim u fit!"

NPO 2
22:20 uur

In deze aflevering van Andere Tijden wordt teruggeblikt op de periode eind jaren 60 waarin Nederland massaal aan het trimmen slaat om fitter en gezonder te worden. Gealarmeerd door het groeiend aantal mensen met hart- en vaatziekten starten de Nederlandse Sport Federatie en de overheid in 1969 een campagne om ons aan het bewegen te krijgen: Trim u fit! Overal verschijnen trimbanen.


Docu: Banksy Most Wanted

NPO 2
22:55 uur

De maatschappijkritische muurschilderingen van straatkunstenaar Banksy verschijnen van de ene op de andere dag op gebouwen in grote steden. Maar wie is toch die mysterieuze Banksy? Dat proberen de makers van de documentaire Banksy Most Wanted uit te vinden. Door een breed palet aan getuigenissen, van mensen die hem kennen of met hem hebben gewerkt tot mensen die zijn werk claimen of proberen zijn identiteit te ontmaskeren, komen ze tot een diepgaand portret van deze gemaskerde Robin Hood.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Bayern München - Paris Saint-Germain, docu Banksy Most Wanted of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV