Familie Mutsaers terug op RTL 4 met De Druiventros: d'r op of d'r onder

Familie Mutsaers terug op RTL 4 met De Druiventros: d'r op of d'r onder
Nieuw programma vanaf 27 april te zien

Nieuws :

De familie Mutsaers keert terug op RTL 4. Na het succesvolle Herrie in de Druiventros is vanaf dinsdag 27 april het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder te zien op televisie. Hierin zien we dat ook het bekende hotel-restaurant in het Brabantse Berkel-Enschot hard wordt getroffen door de coronacrisis.

De Druiventros: d'r op of d'r onder gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verbouwing
Om de financiële schade van de coronacrisis te overwinnen, besluit de familie Mutsaers hun etablissement te verbouwen én te kiezen voor een geheel nieuw concept. Hiermee hopen ze de toekomst van het restaurant, dat ze al zo'n 45 jaar bestieren, veilig te stellen. De grote vraag is echter nog voor welk concept ze kiezen. Onder leiding van adviseur Julius Jaspers worden in een zaal van het hotel drie ideeën getest met een aantal proefpersonen.

Experts
De meningen over de concepten zijn nogal verdeeld: Mieke wil graag een fondue-restaurant, Ad en dochter Janny kiezen liever voor het BBQ & Beer-concept en schoonzoon Rob ziet een All You Can Eat-idee het meest zitten. Om informatie in te winnen over de concepten nodigt Jaspers voor elk concept experts uit om de familie en het keukenpersoneel te trainen en voor te lichten over producten. Ook worden de zalen per concept opnieuw ingericht door stylisten; zo komen onder anderen Frank en Rogier langs voor de fondue-styling.

Het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Mutsaers terug op RTL 4 met De Druiventros: d'r op of d'r onder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier